Hírek

Lezárult a TalentA-2023 Program jelentkezési időszaka. A Corteva Agriscience által létrehozott program második alkalommal indult el a Magyar Női Unió együttműködésével és idén 29 - az agrárium területén tevékenykedő vagy a jövőben azt tervező - hölgy kezdte el az összetett ingyenes online program első szakaszát. A március 8-án, a hivatalos bejelentés napján tartott online sajtótájékoztató napjától április 16-ig lehetett jelentkezni a Programra. A közel két hónapos online képzés alatt hetente kétszer, összesen 17 alkalommal találkoznak majd a résztvevők előadókkal.

2023. március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon, sajtónyilvános online eseményen jelentették be
szervezetek képviselői a "TalentA Magyarorország - 2023 Oktatási és támogatási program női
gazdálkodók számára" című program hazai indítását.

Elindult a Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági vállalat által kezdeményezett és a Magyar Női Unió szervezésében megvalósuló „TalentA Magyarorország-2021 oktatási és támogatási program”, amely 27 női gazdálkodónak nyújt lehetőséget vezetői készségeik, üzleti és mezgazdasági ismereteik fejlesztésére. 

November 2-án elindult a TalentA Magyarorország-2021 Oktatási és támogatási program:
a CORTEVA Magyarországgal kötött együttműködésünk hazai szakemberek bevonásával és jó példák megosztásával új, ingyenes képzési lehetőséget biztosít az agráriumban tevékenykedő vidéki nők számára. Célja, széleskörű szakmai, oktatási és pénzügyi lehetőségek biztosítása a Corteva Agriscience 2030 fenntarthatósági céljaival összhangban.

Kollár Krisztina, a TalentA Program koordinátora, vállalati kommunikációs specialista - Corteva Agriscience, Magyarország 
Borsos László, ügyvezető igazgató - Corteva Agriscience, Magyarország
Battyhány-Schmidt Margó, elnök - Magyar Női Unió